RENDER

Nakon masivnih bubrega - razlomljena svjetla? Ovako bi mogao izgledati novi BMW 7

Prvi renderi napravljeni prema špijunskim fotografijama otkrivaju neobičan dizajn nove generacije koja bi na tržište trebala doći 2022.
render BMW 7
 bmw43__ Instagram

Čini se kako će BMW sa svojim novim dizajnerskim smjerom redovito dobivati stotine komentara na društvenim mrežama. Naime, još se nije smirila priča oko bubrega na novoj Seriji 4 te na modelima M3 i M4, a sada su internetom počeli kružiti renderi koji prikazuju kako bi mogla izgledati nova, nadolazeća generacija Serije 7. Potpisuje ih korisnik Instagrama @bmw43__ , a napravljeni su prema špijunskim slikama nove generacija koja se već testira na prometnicama. Dakle, dio dizajnerskih rješenja definitivno bismo mogli vidjeti i na serijskoj izvedbi.

Krenimo redom - uz masivnu prednju masku koja je prilično pravilnog oblika i koju smo mogli i očekivati tu je sada i novi element koji bi mogao izazvati dvojne komentare, a to su razlomljena svjetla! Čini se kako su se u BMW-u odlučili na prilično drastičnu promjenu dizajna. A upravo se na modelu koji je vrh ponude pokazuju nova rješenja - pa stoga ne bismo bili u čudu da se ovakva svjetla uistinu pojave na novoj generaciji. Ona će pritom biti u naprednoj laserskoj tehnologiji, na gornjem dijelu trebala bi se naći dnevna svjetla dok bi glavna bila pozicionirana ispod. Naravno, postoji i opcija da maskirni model namjerno ima ovakav oblik i obris svjetala kako bi se "zavaralo" znatiželjne fotografe, no samo će vrijeme pokazati je li to uistinu tako.

Nova generacija trebala bi debitirati krajem 2021. godine, a na tržištu se očekuje 2022. godine. S vremenom će tako na cesti biti sve veći broj testnih primjeraka koji će pritom nositi sve manje maskirne folije. Uz to, kako stvari stoje, ne bi nas čudilo da iz BMW-a opet procure slike koje će otkrivati pojedine detalje, kako to obično biva sa njihovim modelima.

Što se tiče ponude motora, ti detalji također će se postupno otkrivati, no sigurno je da će u ponudi biti i potpuno električna izvedba naziva i7 koja bi trebala brojati preko 600 KS te kao takva predstavljati vrhunac ponude. I da, V12 motor koji se u ovoj generaciji još mogao nabaviti neće biti dio ponude nove generacije iz već dobro poznatih razloga, a to su strogi propisi i skup razvoj da se isti zadovolje sa takvim motorom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:35