NOVI AUTO KLUB

Nakon našeg teksta reagirala HANFA, osiguravatelji zamoljeni da trijezne ne proglašavaju pijanima

HANFA je osiguravateljima nakon našeg teksta o problematičnim odredbama kasko osiguranja vezanima uz alkohol izdala preporuku
Auto klub
 Auto klub

Bura se ne stišava nakon što smo prije nekih mjesec dana, u broju 888., razotkrili nakaradnu praksu domaćih osiguravatelja. Pokazalo se, naime, da mnogi među njima već godinama osporavaju pravo na odštetu svojim kasko osiguranicima smatrajući da su nesreću prouzrokovali u alkoholiziranom stanju, iako takvo što nije potkrepljeno baš nikakvim dokazom. Odnosno, alkotestom...

image
Auto klub
Auto klub

Ironično, izostanak alkotesta pritom im i jest glavni argument zašto nekoga smatraju alkoholiziranim, pozivajući se na svoje Uvjete o osiguranju u koje su ugurali i odredbu prema kojoj je „osiguranik dužan osigurati alkotestiranje nakon prometne nesreće, te ako to propusti da gubi prava iz osiguranja“.

Sve o ovoj temi potražite u novom broju na svim kioscima.

image
Auto klub
Auto klub

U vašem omiljenom auto magazinu možete ekskluzivno pročitati prvi veliki test nove Honde E, japanskog gradskog mališana na struju koji cilja na kupce Fiata 500 E, a koji plijeni vrhunskim spojem retro dizajna i tehnologije.

Doznajte sve o logici postavljanja ograničenja brzine od 30 km/h u velikom broju središta gradova diljem Europe te koje su prednosti.

image
Auto klub
Auto klub

Dakako, vrućih modela ne manjka ni u ovom broju osim nove električne Honde donosimo vam dojmove iz vožnje bavarske krstarice BMW-a Serije 8 s 4,4-litrenim Twin-turbo strojem i otkrivamo snalazi li se boje na stazi ili autocesti.

image
Auto klub
Auto klub

Tu je i test nove Škode Octavije RS 1.4 TSi iV, hibridne verzije Škodine limuzine s kultnom oznakom kao i pregled 40 sjajnih božićnih poklona za auto entuzijaste koji se mogu kupiti kod nas.

image
Auto klub
Auto klub

U novom nastavku putopisa pročitajte s čime su se sve sreli naši putopisci u Africi na putu do Sierra Leonea na reliju Budimpešta - Bamako.

image
Auto klub
Auto klub

Legendarni Fiat Panda slavi 40 godina, a cijelu priču o ovom jednom od najdugovječnijih modela Talijana pročitajte u našoj rubrici vremeplov, dok u rubrici motocikli pišemo o pripremanju motocikala za "zimski san te predstavljamo novi Kawasaki Ninja ZX-10R.

image
Auto klub
Auto klub
image
Auto klub
Auto klub
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:06