NOVA SURADNJA

NBA ZVIJEZDA STEPHEN CURRY postao globalni ambasador Infinitija

Infiniti je objavio globalnu suradnju s jednim od najboljih sportaša na planeti košarkašem Golden State Warriorsa Stephenom Curryjem
 Infiniti

Ono što je Messi u nogometu onda bi se moglo kazati kako je Stephen Curry (29) u košarci. Košarkaš Golden State Warriorsa, iznimni šuter bio je glavna karika u osvajanju NBA naslova prvaka sa svojim klubom, a na njegove sportske domete i popularnost nisu odoljeli u Infinitiju. Tako se Stephen glavnim ljudima japanskog proizvođača učinio idealnim ambasadorom marke jer njegovi dometi idealno utjelovljuju filozofiju Infinitija Empower the Drive.

Getty images

Tako će ovaj premium proizvođač s košarkašem Golden State Warriorsa u budućim marketinškim kampanjama blisko surađivati a povodom nove suradnje šef Infinitija Roland Krueger je izjavio kako - "Stephen Curry s terena prenosi svoju ogromnu ambicioznost i želju izvan njega, odnosno nikad ne odustaje.

Infiniti / Infiniti

To je i filozofija našega brenda, jer smo svjesni našeg stalnog truda koji ulažemo, baš poput Stephena na terenu, kao bi kupcima diljem svijeta isporučio ono što zaslužuju". Ovog je ljeta upravo krenula i prva kampanja Curryja i Infinitija i to povodom predstavljanja novog modela Q50.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:13