NIJE LAKO

NEOBIČAN IZAZOV Hondin prodajni salon daje 900 dolara ako pogledate sve nastavke Brzih i Žestokih, tko uspije časte ga i ulaznicama za novi nastavak!

 

Preostalo je još tri mjeseca do premijere najnovijeg nastavka Brzih i žestokih F9 pa vjerujemo da se njihovi najveći obožavatelji već lagano pripremaju za istu.

Svi znaju da je najveći doživljaj pogledati neki novi film ako se prije njega pogleda maraton prethodnih nastavaka, ali u slučaju Brzih i žestokih to više nije toliko lako zbog velike količine filmova.

No Hondin prodajni salon u New Yorku odlučio je motivirati njihove obožavatelje i nagraditi one koji će pogledati baš svaki nastavak prije premijere noviteta.

Nagrada je čak 900 dolara, odnosno oko 6100 kuna. Za početak potrebno se prijaviti putem njihove internetske stranice i objasniti zašto bi bili savršena osoba za taj pothvat.

Bitno je naglasiti motivaciju koja vas veže za automobile i filmove te zašto baš postoji ljubav prema tim stvarima.

Odabrani natjecatelj morat će pogledati svaki od prethodnih nastavaka u tjednu prije same premijere Brzih i žestokih 9 te sve dokumentirati na društvenim mrežama.

Ako to uspije, dobit će 900 dolara nagrade, poklon paket svih BiŽ filmova te poklon karticu od 50 dolara kako bi mogao pogledati deveti nastavak u društvu prijatelja ili obitelji.

Naravno, nakon premijere, natjecatelj će morati i napraviti osvrt na najnoviji film.

Može se reći da Hondin prodajni salon zadaje mnogo zadataka, ali ako se zbroji trajanje svih filmova, ispada da će odabrani natjecatelj biti plaćen čak 340 kuna po satu, što je poprilično vrijedno truda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:25