SVADBE, ROĐENDANI...

Neotkrivena zagrebačka atrakcija: Koliko košta iznajmljivanje tramvaja na sat vremena?

Tu su uslugu mnogi dosad koristili za svadbe, proslave rođendana, pa čak i poslovne događaje

Tramvaj (ilustracija)

 Boris Kovacev/Cropix

Glavni gradski prijevoznik možda više neće zarađivat s reklamama na svojim vozilima, ali zato postoji još jedan za mnoge simpatičan način na koji im može “kapnuti” ekstra novac.

Oni koji vole tramvaje ili jednostavno žele neki privatni događaj obilježiti na poseban način mogu se javiti ZET-u te za određenu naknadu unajmiti jedan od njihovih tramvaja.

Cijene i popis modela dostupan je na službenim stranicama prijevoznika, a među vozilima se nalazi i stari oldtimer M-24 koji danas služi kao turistički tramvaj.

Koliko košta prijevoz?

image

Tramvaj (ilustracija)

Damir Krajač/CROPIX

Najskuplji su niskopodni tramvaji TMK2200 – oni koji ih žele ‘provozati‘ po gradu u vlastitom aranžmanu za sat vremena vožnje izdvojit će 291,99 eura, i to bez PDV-a, piše Zagrebinfo.

Zglobni tramvaj TMK2001 koji danas uglavnom možemo vidjeti na liniji 5 stoji 238,90 za sat vremena vožnje.

Ostali tramvaji na raspolaganju – stari “Čeh” T4B4, KT4 koji inače vozi za Zapadni kolodovor te model 201 kao i turistički tramvaj M24 – koštaju 199,08 eura za sat vožnje.

Riječ je o cijenama bez PDV-a pa tom iznosu valja nadodati 25 posto. Iskazane cijene uključuju tip vozila, dogovorenu relaciju i vrijeme vožnje od izlaska, do povratka u spremište. U uslugu je, naravno, uključena i usluga prijevoza koju vrši ZET-ov vozač.

image

Tramvaj (ilustracija)

Arhiva/ CROPIX

Tu su uslugu mnogi dosad koristili za svadbe, proslave rođendana, pa čak i poslovne događaje, a oni koji to žele mogu u vozilo donijeti stolove, pa čak i catering.

Oni koji, dakle, svadbu, maturalac ili neku drugu svečanost žele obilježiti u jednom od plavih zagrebačkih tramvaja mail moraju poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

ZET će odgovoriti na upit u najkraćem mogućem roku, piše Zagrebinfo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:30