PLAN JE ODRADITI I DVA MILIJUNA!

NEPODERIVA DIZELSKA ŠKODA OCTAVIA: ovaj vlasnik s njom je prešao gotovo milijun kilometara, a iz milja ju zove "drugom ženom"

 
 Youtube screenshot

Marek Ziomek iz Njemačke simpatični je vlasnik Škode Octavije 4X4 TDI koja je posebna po tome što na brojčaniku stoji gotovo milijun kilometara! Svoju je priču podijelio sa obožavateljima marke na Škodinom službenom profilu. Tako je ispričao kako zbog prirode posla svaki dan mora oraditi pozamašan broj kilometara kako bi došao na radno mjesto, što naravno vrlo brzo rezultira visokim brojkama na brojčaniku. Marek je trenutno na 912.373 kilometara, a uz njegov tempo milijun bi trebao stići vrlo brzo!

Youtube screenshot

Zanimljivo je kako je njegova dizelska Škoda već krasila prodajni salon u Njemačkoj kako bi se potencijalnim kupcima dao uvid u "nepoderivost" ovog modela koji, za svoje kilometre izgleda odlično. Vlasnik se šali kako mu je Škoda "druga žena", budući da je s njom proveo tisuće sati zajedno. Pritom nije imao nikakvih problema sa motorom, a servisi su se odnosili na redovne stavke i nekoliko sitnica. Cilj je prvo preći milijun kilometara, a zatim, kako kaže vlasnik - slijedi pohod na dva milijuna kilometara!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 00:49