EKSPRESNA PRODAJA

Nestali u 72 sata: u ovoj zemlji kupci odmah razgrabili sve dostupne Suzuki Jimny modele

U kratkom periodu svi kupci su keširali 1000 dolara depozita i osigurali svoj primjerak, pa u Suzukiju razmišljaju o povećanju ponude
Suzuki Jimny prodaja u Meksiku
 Suzuki Motors of Mexico screenshot

Novi Suzuki Jimny čekao se duže vrijeme, a kada je 2018. godine predstavljen mnogi su bili oduševljeni zbog jednostavnog dizajna, dobro poznatih linija i nove tehnologije. Vrlo brzo je dobio i epitet "male G-klase", a gotovo svi su se složili da automobil ima "cool" faktor. Ipak, na prometnicama u Europi srest ćete ih jako rijetko. Razlog? Suzuki je u Europi odlučio Jimny poslati u prijevremenu mirovinu zbog novih strogih normi u EU. Naime, Jimny ima visoku emisiju CO2, a prema novim pravilima proizvođači moraju plaćati skupe kazne ako premaše stroge granice.

Ipak, u Suzukiju su se sada odlučili okrenuti drugim tržištima, a čini se da su u Meksiku podcijenili svoje mogućnosti. Naime, odlučili su ponuditi 1000 primjeraka. Samo 72 sata nakon objave o dolasku na tržište, svi primjerci su rasprodani! Prve isporuke sretnim kupcima pritom će biti početkom 2021. godine. Ovo samo potvrđuje kako Jimny ima "cool" efekt te prava šteta što ga u Europi više nema (iako se spominje povratak u obliku N1 izvedbe). Svi zainteresirani kupci su morali keširati oko tisuću dolara depozita, a s obzirom na to da je cijena automobila oko 20 tisuća dolara vjerujemo kako će svi "izgurati" kupnju do kraja te tako postati vlasnici ovog simpatičnog SUV modela koji očito osvaja srca kupaca gdje dok se pojavi. U Suzukiju će vjerojatno nakon ovakve potražnje pojačati ponudu kako bi zadovoljili potrebe kupaca i samim time generirali veći profit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:02