djedica dolijao

Nije izdržao: Pohvalio se da 50 godina vozi bez vozačke dozvole, policija ga ubrzo pronašla

Nikad nije polagao vozački ispit i godinama je obmanjivao osiguravajuće društvo kako ima vozačku

Policija, ilustracija

 Profimedia

Zvuči nevjerojatno, ali policija iz britanskog Derbyshirea pohvalila se na svom Twitter profilu kako je njihova prometna patrola uhvatila muškarca (69) koji je punih 50 godina vozio bez valjane vozačke dozvole. Zapravo, čovjek nikad nije ni polagao vozački ispit, a nekako je uspijevao obmanjivati osiguravajuće društvo iz godine u godinu kako posjeduje vozačku dozvolu.

Policija je vremešnog vozača uhvatila jer se navodno počeo hvaliti kako je uspio pola stoljeća voziti bez vozačke i položenog vozačkog ispita, vjerojatno držeći se one - "ako se nisi pohvalio, nije se ni dogodilo".

Tako je i "dolijao" jer ga je policija brzo pronašla i utvrdila kako je čovjek doista tolika desetljeća vozio bez dozvole.

Međutim, ovo i nije toliko usamljen slučaj u Velikoj Britaniji. Prošle smo godine pisali o 70-godišnjaku kojeg je policija britanskog Staffordshirea zaustavila u rutinskoj je kontroli i utvrdila kao je čovjek od 1972. godine vozio bez položenog vozačkog ispita, kao i o vremešnom muškarcu iz engleskog Nottinghama rođenom 1938. godine koji je više od 70 godina također vozio bez vozačke dozvole, a kojeg policija do prošle godine nikada ranije nije zaustavila u prometu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:14