UTRKA SVIH UTRKA

‘Nikad više neću sjesti u Mercedes!‘ Hamilton izgubio, razočarani navijač prodaje svoj AMG

Devet dana nakon nezaboravne utrke strasti se još uvijek nisu smirile, posebno u Velikoj Britaniji

Lewis Hamilton

 AFP

Još će se godinama pričati o svemu što se 12. prosinca 2021. godine dogodilo u Abu Dhabiju kada je Max Verstappen u zadnjem krugu iz ruku Lewisa Hamiltona doslovno oteo naslov prvaka.

Utrka svih utrka izazvala je tektonske poremećaje u Formuli 1, posebno u Velikoj Britaniji gdje su mediji izvadili teško oružje i bombardirali čitatelje naslovima o neviđenoj pljački i divljačkom otimanju titule prvaka Formule 1.

image

Max Verstappen slavi titulu

REMKO DE WAAL/AFP/Profimedia

Devet dana nakon utrke strasti se nisu smirile.

Britanski The Sun donosi priču o velikom navijaču Lewisa Hamiltona koji je potpuno razočaran raspletom situacije odlučio prodati svoj privatni Mercedes jer više ne želi imati posla s trokrakom zvijezdom.

Neil Steele, 41-godišnjak iz Rishtona odlučio je prodati svoj GLE63 AMG, za kojeg tvrdi da je u savršenom stanju.

image
Mercedes

- Veliki sam navijač Hamiltona i Mercedesa koje pratim na utrkama, no osjećam se iznevjereno i automobil prodajem iz principa. Vjerovao sam da će Mercedes nastaviti pravne korake u ispravljanju nepravde koja je učinjena u posljednjoj utrci, doduše bez realnih očekivanja promjene rezultata, ali oni su prodali navijače i Lewisa.

Neću podržati momčad koja politiku stavlja ispred pravde. Mi navijači smo jako razočarani Mercedesom i Totom Wolfom. Prodaja automobila samo je simbolična sitnica zbog koje ću se osjećati bolje - završio je ogorčeni navijač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:21