PANIKA MEĐU VOZAČIMA

Nisu prošli neopaženo: Policiji stigla dva rabljena presretača, Audi RS6 i R8 od ukupno 1215 KS

Kako doznajemo, automobilima će upravljati policijske službenice posebno obučene za hvatanje prebrzih domaćih vozača

Audi presretači

 Snimio čitatelj

Na autocesti su "okom fotoaparata" uhvaćena dva policijska presretača talijanske i njemačke policije na prikolicama iz uvoza, a kako doznajemo, hvatati će prebrze vozače na domaćim autocestama, posebno u jeku turističke sezone.

Riječ je o rabljenim primjercima super karavana Audi RS 6 od 605 KS te sportskom Audiju R8 od 610 KS, a očekuje se drastično povećanje kazni za prebrze i zato "pamet u glavu" i lagano s gasom. Ovi automobili sposobni su za postizanje brzina preko 300 km/h pa mogu uhvatiti bilo koji automobil.

image

Audi presretači

Snimio čitatelj

Tako je tradicionalni projekt hrvatske policije "Sigurna turistička sezona" ove godine dobio pojačanje i na cestama.

Od 2006. godine u naše policijske uprave, tijekom turističke sezone, dolaze strani policijski službenici kao pripomoć našoj policiji u komunikaciji sa stranim turistima i sigurnosti prometa.

image

Audi presretači

Snimio čitatelj

Zanimljivo, automobilima će upravljati policijske službenice posebno obučene za hvatanje prebrzih na cestama i kako doznajemo, uglavnom će pokrivati hrvatske autoceste i dio brzih cesta diljem lijepe naše.

Nadamo se da vas nismo previše uznemirili ovom informacijom, ipak je riječ o prvotravanjskoj šali, a kako bi se ona realizirala puno truda si je dala ekipa iz Auto Exclusivea, domaćeg specijaliziranog servisa za Audi modele, "odjenuvši" dva sportska Audija u policijske boje povodom "prvog aprila".

image

Audi presretači

Auto Exclusive
image

Audi presretači

Auto Exclusive
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 00:10