NOVI SPOJLERI ZA GOLF 8

NJEMAČKA TUNING KUĆA vlasnicima Volkswagena Golfa 8 nudi niz vizualnih dorada, cijene već od 89 eura...

Kompanija koja se bavi tuningom već preko 20 godina u ponudi ima niz aerodinamičnih dodataka koji se nude svim njemačkog kompakta
VW Golf 8 tuning
 Ingo Noak Tuning

Novi Volkswagen Golf 8 već je nekoliko mjeseci dostupan na europskim tržištima, što znači da je i sve više opcija za ljubitelje tuninga. Tako je posljednji u nizu projekata vezan uz njemačku tuning kuću Noak Tuning Factory koja nudi posebne aerodinamične elemente za novu "osmicu". Ova kompanija bavi se tuningom već preko 20 godina, a dijelovi koji se nude za novog Golfa pritom imaju i pristupačnu cijenu.

image
VW Golf 8 tuning
Ingo Noak Tuning

Tako primjerice prednji lip koji se postavlja na postojeći branik stoji 159 eura, dok aero dodaci na stražnjem dijelu dolaze uz cijenu od 79 eura. Bočni pragovi nude se kupcima za 169 eura, a pritom svi elementi dolaze u sjajno crnoj, mat crnoj ili karbonskoj varijanti.

image
VW Golf 8 tuning
Ingo Noak Tuning

Iako nastavci ispušnog sustava ostaju lažni, moguće je ugraditi posebni difuzor uz koji automobil djeluje agresivnije. Iako ova kompanija ne nudi optimizaciju motora, postoje mnoge specijalizirane radnje koje se bave optimizacijom i povećanjem snage motora, a budući da su u novom Golfu dobro poznati motori jasno je kako će vlasnici moći odraditi i tuning motora kako bi snaga pratila izgled.

Ipak, generalno gledajući, ove vizualne dorade neće biti po volji svakoga, što dokazuju komentari na društvenim mrežama tuning kuće koji su prilično različiti. Ipak, tko voli (i tko ne može dočekati dolazak agresivnije GTI izvedbe na tržište) neka izvoli...

image
VW Golf 8 tuning
Ingo Noak Tuning
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:29