BROJ 782

NOVI AUTO KLUB NA kioscima PLUS specijalni prilog o polovnim automobilima!

Iz sadržaja izdvajamo: prvi test nove Alfe Giulije 2.2 JTDm 150 Super, vozili smo Renault Scenic, dok vas u prilogu RABLJENI savjetujemo o sitnim popravcima i servisu polovnjaka te donosimo priču o problemima kod prijenosa vozila

Najbrži auto magazin u zemlji koji izlazi svakih 14 dana pun je materijala za sve ljubitelje automobila i prateće industrije te svega vezanog uz automobilski svijet.

Tako donosimo veliku priču našeg reportera sa salona automobila u Parizu s pregledom najvažnijih noviteta, a već smo sjeli za upravljače novog Renaulta Scenica i Grand Scenica te brutalnog coupea Audi TTRS te donosimo opsežne dojmove iz vožnje.

U ovom se broju bavimo i novim haračem na vozače točnije, najavom poskupljenja eko naknade te otkrivamo kako bi najgore mogli proći vlasnici N1 vozila.

Ne manjka ni testova novih automobila pa smo tako testirali novu Alfu Giuliju 2.2 JTDm sa 150 KS i osvježeni Renault Clio 1.5 dCi Na testu rabljenih ovaj se put našla Mazda 323 (1998. -2003.) koja predstavlja dobru kupovinu za malo novca.

Alfa Romeo Giulia 2.2 MJT 2016.

Poslastice: u rubrikama Vremeplov, Legende i Motocikli dočekuju vas priče o 50 godina najprodavanijeg auta na svijetu Toyoti Corolli, rijetkom Yugu Cabriju iz Požege, a predstavljamo i motocikl BMW G310 R, najjeftiniju ulaznicu u BMW-ov svijet na dva kotača.

Uz izvještaje s utrka Formule 1 u Maleziji i relija na Korzici i u ovom će se broju pronaći od materijala za svakog ponešto, ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:11