POKLON: KALENDAR NOVITETA 2018.

NOVI AUTO KLUB: OTKRIVAMO KOLIKO SU KVALITETNI zamjenski rezervni dijelovi, počinje i CROAUTO 2018. u kojem vi birate auto godine i osvajate nagrade!

Iz sadržaja izdvajamo: počinje izbor za CROAUTO 2018., najutjecajniji i najveći izbor hrvatskog automobila godine! Glasajte i osvojite vrijedne nagrade. Donosimo detaljan pregled svih noviteta koji nas očekuju ove godine, usporedili smo originalne i zamjenske kineske rezervne dijelove, otkrivamo što donosi sljedeća generacija VW Golfa...
 Auto klub

Najbrži auto magazin u zemlji nakon 14 dana ponovo je na kioscima i pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile! U ovom broju donosimo detalje najvećeg i najmasovnijeg hrvatskog izbora za auto godine - CROAUTO 2018. u kojem ćete upravo vi, čitatelji, odlučivati o pobjedniku i pritom biti u mogućnosti osvojiti vrijedne nagrade.

Uz detaljan pregled svih noviteta 2018. godine, svi čitatelji na dar dobivaju i kalendar noviteta na kojem se uz popis svih novih i redizajniranih modela koji će se ove godine naći na domaćem tržištu nalazi i popis svih utrka F1, WRC-a i Moto GP-a.

Donosimo informacije o jednom od najiščekivanijih automobila- Golfa VIII koji bi se na tržištu trebao naći krajem iduće godine. Čekaju vas detalji o motorizaciji kao i render koji najavljuje izgled.

Na prvom testu našao se atraktivni korejski SUV Hyundai Kona sa 1.0 T-GDI turbobenzincem od 120 KS.

Od ostalih testova izdvajamo test Jeepa Compassa 2.0 ATX AWD i Volkswagen Pola 1.0 TSI Beats.

Jeep Compass 2.0 Mulitjet
 2017.
Marin Tomas

Sigurno ste često bili u dilemi: "Kupiti originalni ili jeftiniji zamjenski dio". Za vas smo istražili kolike su razlike između originalnih i zamjenskih "Made in China" rezervnih dijelova.

Naši putopisci u ovom su se broju zaputili u poljski Wroclaw, dok u rubrici vremeplov čeka priča o 100 godina Lincolna.

1970 Lincoln Continental.

Za ljubitelje motosporta tu je izvještaj s prvog tjedna Dakar relija, kao i najave sezone F1, MotoGP i WRC-a.

Dakar Rally - 2018 Peru-Bolivia-Argentina Dakar rally - 40th Dakar Edition stage four, San Juan de Marcona to San Juan de Marcona - January 9, 2018. Cyril Despres of France and copilot David Castera of France. REUTERS/Andres Stapff?
REUTERS

Uglavnom, i u ovom će se broju pronaći ponešto za svakoga. Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:20