BROJ 818

NOVI AUTO KLUB: Volkswagen T-Roc na prvom testu, svaki peti automobil na tehničkom pregledu neispravan, tisuće njih palo zbog banalnih razloga!

 
 Auto klub

Najbrži auto magazin u zemlji nakon 14 dana ponovo je na kioscima i pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile! U ovom broju tako istražujemo koji su glavni uzroci pomora na tehničkim pregledima na kojima se svaki peti automobil u Hrvatskoj pokazao neispravnim.

Željko Puhovski / HANZA MEDIA

Salon automobila u Ženevi sve je bliže, a mi vam donosimo detalje i pregled svih modela koji će imati premijeru na ovom prestižnom sajmu.

Stigla vam je kazna iz EU? Bez brige, možete ju zgužvati i baciti u smeće! Detalje o tome pročitajte u ovom broju.

Na usporednom testu ovaj put su se našli najbolji azijski gradski SUV modeli.

Naš urednik je odletio u Jerez gdje je na zavojitim cestama i na trkaćoj stazi isprobao novi Renault Megane RS od 280 KS koji će pokušati pomrsiti račune modelima poput Honde Civic Type R i Hyundaija i30N.

Renault

U Cape Townu smo sjeli u novu Audijevu krstaricu- drugu generaciju modela A7 i donosimo prve detalje i dojmove iz vožnje.

Audi

Ne manjka ni testova, pa se tako na prvom testu našao najpoželjniji Volkswagen- gradski crossover T-Roc sa 2,0-litrenim dizelašem od 150 KS. Za vrijeme testiranja dobili smo velik broj upita slučajnih prolaznika vezanih uz automobil i detalje, što samo potvrđuje izrazitu zainteresiranost domaćih kupaca za ovaj model.

Marko Miščević

Od ostalih testova izdvajamo test Suzuki Swifta sa 1.0 B-Jetturbo trocilindraš sa 112 KS te Jeepa Compassa 2.0 Multijet Limited.

Marko Miščević

Na testu rabljenog ovaj put se našao Peugeot 3008 iz 2013. godine.

Peugeot 3008 2013. rabljeni
Marin Tomas

Zanimljiva tema čeka vas u rubrici servis: umjesto kupnje nove lamele spojke, obnavljanje lamele traje pola sata i stoji do 180 kuna!

Nitanje lamela spojke Comet 2018.
Marin Tomas

Rubrika vremeplov rezervirana je za priču o 70 godina Land Rovera, dok ćete u rubrici putopis pronaći dojmove naših putopisaca s puta u Iran kojeg su odradili motociklom.

Land Rover

Za ljubitelje motosporta donosimo novosti o nadolazećoj sezoni Formule 1, izvještaj s relija u Švedskoj kao i s druge runde testiranja Moto GP-a.

Thierry Neuville (BEL) performs during FIA  World Rally Championship 2018 in Torsby, Sweden on 17.02.2018 // Jaanus Ree/Red Bull Content Pool // AP-1UT1JEGQ52111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Red Bull

Uglavnom, i u ovom će se broju pronaći ponešto za svakoga. Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:35