NA SVIM KIOSCIMA

NOVI BROJ AUTO KLUBA: donosimo veliki test novog Seata Leona i sve detalje o poticajima za električne automobile

 
 Ivan Lacković

Novi broj najbržeg auto magazin u zemlji nakon 14 dana ponovo je na svim kioscima i pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile!

Tako u ovom broju donosimo sve o novoj rundi ekopoticaja u kojoj država časti s rekordnih 44 milijuna kuna! Što se sve nudi i koji je proces dobivanja poticaja pročitajte u novom broju.

Tu su i svi detalji novog BMW-a Serije 4 čija je prednja maska podijelila obožavatelje bavarske marke.

BMW

U rubrici vozili smo pročitajte naše dojmove iz vožnje nove Honde NSX koju smo provozali u okolici rijeke.

Ne manjka ni testova, pa se tako na prvom testu našao novi Seat Leon sa mild-hibridnim 1.5 eTSI motorom snage 150 KS uparen sa DSG mjenjačem i FR paketom opreme.

Testirali smo i osvježenu Alfu Romeo Giuliju 2.2 Multijet snage 160 KS na kojoj su promjene po pitanju vanjskog dizajna minimalne, ali zato u interijeru ima mnogih novosti.

Od ostalih testova izdvajamo test Citroena C5 Aircross sa BlueHDi dizelašem te Dacije Duster s tvorničkom plinskom instalacijom uz koju je moguće prevaljivati 100 km uz trošak od tek 30-ak kuna.

Specijal: u ovom broju donosimo priču o usponu Dacije koja se u posljednjih 20 godina uspješno transformirala u ozbiljnog, modernog i važnog igrača na globalnoj auto sceni.

Na testu rabljenog ovaj put se našao Suzuki Baleno.

Rubrika servis rezervirana je za "detailing kod kuće" u kojem donosimo savjete i potencijalne greške na koje morate pripaziti.

Za ljubitelje motocikala tu je test Harley-Davidsona Iron 883 kao i Moto akademija u kojoj donosimo savjete na što obratiti pozornost prije samog kretanja - odnosno kako pravilno sjediti na motoru.

Poslastice: u ovom bas broju čeka i putopis naše Riane sa juga Argentine, a tu je i priča o 50 godina prve Lade.

Uglavnom, i u ovom će se broju pronaći ponešto za svakoga. Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 22:35