BROJ 784

Novi broj Auto kluba na svim kioscima, dar čitateljima mirisni borić Audi Q2!

Iz sadržaja izdvajamo: prvi test Seat Atece 1.6 TDI, prvi kilometri s novom Opel Insignijom, vozili smo Citroen C3, priča o 30 godina Grupe B...

Najbrži auto magazin u zemlji koji izlazi svakih 14 dana pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile. Tako smo već sjeli za upravljač još zamaskiranog prototipa druge generacije Insignije i novog Citroena C3 te donosimo dojmove iz vožnje.

Klaus Huber-Abendroth

Povodom promocije novog modela Q2, Audi čitateljima poklanja mirisni borić!

Ivan Lacković

U ovom broju bavimo se problemom sigurnosti na cestama, pa tako donosimo 10 mjera kojima bi se smanjio broj stradalih na cestama. Također, istražili smo kakav će utjecaj porezna reforma imati na trgovinu autima. Tu je i izvještaj sa SEMA-e, najpopularnijeg sajma tuninga u Las Vegasu.

Zagreb, 190316. 
Testiranje vozaca na prisutnost droge pomocu MultiGnosta.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
CROPIX
Arhiva AK

Ne manjka ni testova novih automobila pa se tako na prvom testu našla Seat Ateca 1.6 TDI.

Seat Ateca 1.6 TDI 2016.
Marin Tomaš

Od ostalih testova izdvajamo: Honda Jazz 1.3 i-VTEC CVT, Dacia Dokker 1.6, Renault Megane Grandtour 1.5 dCi II0 i Mercedes-Benz C 180d.

Na testu rabljenog ovaj put se našla predzadnja generacija Mercedesove S-klase, a u rubrici servis bavimo se popravkom odbojnika.

Servis odbojnika 2016.
Marin Tomaš

Poslastice: u rubrikama Vremeplov, Legende i Motocikli dočekuju vas priče o 30 godina grupe B, rijetkom Mercedesu C123, a predstavljamo i motocikl SYM Joymax 300i ABS.

Mercedes C123 Cabrio 1978.
Marin Tomaš

Uz izvještaje sa utrka Formule 1 u SAD-u i Meksiku, relija u Walesu i Moto GP-a u Australiji te Maleziji, u ovom će se broju od materijala pronaći za svakog ponešto, ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 11:04