BROJ 868

NOVI BROJ AUTO KLUBA: Prvi test Nissana Jukea, dar svim čitateljima kalendar svih noviteta, utrka i salona u 2020. godini!

 

Novi broj najbržeg auto magazin u zemlji nakon 14 dana ponovo je na svim kioscima i pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile!

U novom broju tako svim čitateljima darujemo kalendar svih noviteta, utrka i salona u 2020. godini. koji će odlično poslužiti svim ljubiteljima automobila, a posebice onima koji planiraju kupnju novog automobila budući da smo označili datume početka prodaje novih modela.

Uz kalendar, tu je i detaljan pregled svih noviteta koji nas očekuju ove godine s prvim detaljima i dostupnom motorizacijom.

U Amsterdamu smo imali prilike vidjeti Toyotu Yaris GR sa 261 KS i pogonom na sve kotače i donosimo sve detalje paprene japanske jurilice.

Ne manjka ni testova, pa se tako na prvom testu našao novi Nissan Juke s trocilindarskim turbobenzincem od 117 KS i paketom opreme Tekna.

Marko Miščević

Od ostalih testova izdvajamo test Mitsubishija L200 s dizelašem od 150 KS te Peugeota 208 sa BluHDi dizelašem od 100 KS s paketom opreme Allure.

Ivan Lacković

Na maraton testu donosimo dojmove nakon mjesec dana druženja s Mazdom 3 Sedan sa 2,0-litrenim atmosferskim benzincem od 122 KS.

U rubrici servis bavimo se popravkom aluminijskih flegi, dok se na tetu rabljenog ovaj put se našla prva generacija Volva XC60.

Volvo XC60 D4 2015.
Marin Tomas

Za ljubitelje motocikala donosimo sve detalje Husqvarne Norden 901.

Za ljubitelje zimskih radosti tu je izvještaj sa skijališta 3 Zinnen Dolomites koje se nalazi na 35 minuta vožnje od Kronplatza.

Poslastice – u rubrici legende ugostili smo pravu ikonu - DeLorean DMC-12!

Matija Djanješić

Ljubitelji motorsporta moći će uživati u priči o povijesti reli utrke u Monte Carlu kao i u izvještaju s 42. Dakar relija te najavi WRC sezone...

Hyundai

Uglavnom, i u ovom će se broju pronaći ponešto za svakoga. Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:47