BROJ 773 NA 144 STRANICE

Novi broj na svim kioscima PLUS najdetaljniji vodič za kupnju rabljenih!

Specijalan prilog o polovnim automobilima na 52 stranice! Savjetujemo vas kako ne podleći sjaju ušminkanih starudija, prevarama s kilometražom ili kako prepoznati razbijeni auto kroz 54 provjere koje otkrivaju istinu, ali i kako održavati svog polovnjaka. Sve o popravku naplataka, varenje plastike, dijelovi s otpada, kemijsko čišćenje, zamjena zupčastog remena...
 Auto klub

Najbrži auto magazin u zemlji koji izlazi svakih 14 dana pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile.

Auto Klub

Tako smo već testirali hit tržišta među limuzinama srednje klase - novi Renault Talisman 1.6 dCi Initiale Paris!

Ivan Lacković

Prvi smo put sjeli za upravljače Toyote Hilux u Namibiji, velikog SUV-a Forda Edgea i osvježenog Audija A3 u Njemačkoj odakle donosimo opsežan pregled modela, cijene i dojmove iz vožnje.

Ford

Pozabavili smo se i s novim Zakonom o prekršajima protiv javnog reda i mira te razotkrili neobjašnjiv nesrazmjer kazni u odnosu na kazne iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Željko Puhovski

Od rabljenih ovaj smo put pod povećalo stavili BMW X5 (2006. -2013.), a u rubrici Servis donosimo veliku usporedbu novih i rabljenih guma u svim uvjetima vožnje.

Ivan Lacković

Poslastice: naš je suradnik prisustvovao velikom slavlju 115 godina Renaulta u motorsportu na stazi u blizini Pariza, u rubrici Legende dočekuju vas kultni Fiat Uno Turbo i.e., kao i putopis iz San Francisca gdje je naš reporter vozio ulicama gdje je snimana mitska potjera iz filma Bullitt sa Steveom McQueenom u glavnoj ulozi.

AMBIANCE
Renault / DPPI Media

Već tradicionalno rezervirali smo i stranice za ljubitelje F1, WRC-a te Moto GP-a. Uglavnom, za svakog ponešto, ugodno čitanje!

Zvonimir Jurčić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:55