BROJ 774 NA 108 STRANICA

Novi broj na svim kioscima PLUS specijalni prilog o gospodarskim vozilima

Najbrži auto magazin u zemlji koji izlazi svakih 14 dana pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile

U novom broju koji je danas u prodaji na svim kioscima donosimo sve tome kako se domoći što povoljnijeg auto osiguranja. U našem je istraživanju razlika između najskuplje i najjeftinije ponude iznosila čak 438 kuna!

Ivan Lacković

Testirali smo potpuno novu Toyotu Prius Hybrid Sol pa donosimo veliki test na sedam stranica, a potpuno drugačije dojmove, vruće i adrenalinske donosima sa staze Hungaroring gdje smo vozili novi BMW M2.

Ivan Lacković

Marin Tomaš

Alfisti će doći na svoje s testom redizajniranje Giuliette i to u top verziji s oznakom 1750 TBi Veloce od 240 KS, dok bi pažnju onih koji su u potrazi za solidnim i izdržljivim rabljenim karavanom srednje klase mogla privući Toyota Avensis 2.2 D-4D.

Mercedes-Benz

Prvi smo put sjeli i za upravljače novog Meredesa C-klase Cabriolet te Suzukija Balena i donosimo opsežan pregled modela, cijene i dojmove iz vožnje.

Giacomo Agostini of Italy rides the #15 MV Augusta during the International Isle of Man TT (Tourist Trophy) Race on 7th June 1965 on the Isle of Man, United Kingdom.  (Photo by Getty Images)
Getty Images

Već tradicionalno rezervirali smo stranice za ljubitelje Formule 1, WRC-a te Moto GP-a, a u rubrikama LEGENDE i VREMEPLOV donosimo priče u Porscheu 944 i kultnom moto spektaklu Isle of Man TT.

Ivan Lacković

Uglavnom, za svakog ponešto, ugodno čitanje!

Zvonimir Jurčić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:24