AKTUALNO

NOVI HYUNDAI TUSCSON premijerno je predstavljen u Čudnoj šumi Bolesne Braće, cijene kreću od 172.000 kuna za benzinac od 132 KS!

Novi Hyundai Tucson premijerno je predstavljen u Čudnoj šumi Bolesne braće na zagrebačkom adventu. Novi osvježeni dizajn: nova prednja maska, novi motori i još mnogo toga. Tucson je od prosinca dostupan i u svim ovlaštenim Hyundai prodajnim salonima u Hrvatskoj. Baby Dooks i Bizzo: „Ako ne voziš Hyundai Tucson, nisi cool!“
 Hyundai Hrvatska

Hyundai je u Čudnoj šumi Bolesne braće, kao dio zagrebačkog adventa, premijerno predstavio novi Hyundai Tucson. Najprodavaniji Hyundai model, globalno, ali i u Hrvatskoj, od prosinca je dostupan u svim ovlaštenim Hyundai prodajnim salonima u Hrvatskoj. Za osvježen i odvažan izgled novog Hyundai Tucsona zaslužni su, između ostaloga nova prednja kaskadna maska, novi dizajn aluminijskih naplataka, novi kokpit sa 7-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir, full LED sa sustavom automatskog paljenja dugih svjetala te Krell glazbeni sustav s 8 zvučnika. Od motorizacije se nudi 1.6 GDI benzinac snage 132 KS te novi dizelski 1.6 CRDI koji dolazi u verzijama s 115 i 136 KS.

Hyundai Hrvatska

Nadalje, opremljen je najinovativnijim sigurnosnim značajkama: desetak sustava, od samostalnog kočenja i adaptivnog tempomata do panoramske kamere koja snima kompletnu situaciju oko auta te automatske regulacije rada kratkog i dugog svjetla, vožnju čine sigurnijom i lakšom. Prvi put se nudi Surround View Monitor i Smart Cruise Control sa Stop & Go sustavom. Što se tiče samih cijena, one kreću između 172.000 i 176.000 kuna za benzinac od 132 KS. Želite li dizelsku varijantu od 115 KS treba izdvojiti između 189.000 i 192.000 kuna. Pritom napominjemo kako izračuni cijena variraju s obzirom na moguću minimalnu odnosno maksimalnu razinu CO2 emisije po izvedbi.

Hyundai Hrvatska

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 22:11