AKTUALNO

NOVITET Nikad udobniji Citroen C4 Cactus stigao na hrvatsko tržište po cijeni od 110.900 kuna

 

Novi Citroen C4 Cactus, u klasu kompaktnih SUV-ova donosi puno novosti po pitanju tehnologije i motora, a ističe se svojim jedinstvenim karakterom i udobnošću. Po pitanju izgleda ističe se novim širokim i karakternim prednjim krajem, preoblikovanim bokovima te naglašenim i uglađenim stražnjim krajem s novim LED svjetlima s 3D efektom.

Citroen

Ljubitelji personalizacije će doći na svoje budući da se nudi čak 31 kombinaciju vanjskog izgleda. U unutrašnjosti se novi C4 Cactus ističe udobnošću te putnicima pruža istinski komfor. Programom Citroën Advanced Comfort, novi C4 Cactus prvi put u Europi uvodi ovjes s progresivnim hidrauličnim graničnicima (Progressive Hydraulic Cushions – PHC) kojima se uvelike omogućuje izvanredan dojam udobnosti, a prvi su put u svijetu predstavljena i sjedala Advanced Comfort.

Citroen

Novi C4 Cactus je zasad dostupan s turbo benzinskim motorom od 110 KS koji dolazi uparen s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa ili s automatskim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa. Od dizelaša, kod novog C4 Cactusa zasad je dostupan BlueHDi 100 motor s ručnim mjenjačem, a od jeseni C4 će biti dostupan na hrvatskom tržištu i s dizelskim motorom BlueHDi 120 s automatskim mjenjačem. Novi Citroen C4 Cactus već je u prodaji, a nudi se s tri razine opremljenosti - Live, Feel i Shine te s cijenom već od 110.900 kuna do registracije za model PureTech 110 s ručnim mjenjačem i opremom Live.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:53