AKTUALNO

Novo na hrvatskom tržištu: U Zagrebu otvoren DS Store, prodajno-servisni centar DS Automobiles

Prisutni su uživali u defileu DS modela, francuskim delicijama, vatrometu i koncertu. Defile DS modela predvodio je DS 21

DS Store Zagreb

 DS

U Zagrebu je otvoren DS Store, prodajno-servisni centar brenda DS Automobiles, u sklopu Emil Frey Auto Centra na adresi Kovinska 22. Tako je Emil Frey Auto Centar proširio je svoju paletu proizvoda i usluga te nakon Splita otvorio svoj 2. multibrend centar u Hrvatskoj.

image

DS Store Zagreb

DS

DS Store Zagreb budućim će kupcima i korisnicima usluga približiti pariški "chic", pružiti ekskluzivno iskustvo brenda, ugođaj kupnje te vrhunsku kvalitetu usluga kakvo do sada nisu imali prilike iskusiti prilikom kupovine vozila. Od otvaranja, u njemu će biti izloženi DS 3 Crossback, DS 7 Crossback i DS 4.

image

DS Store Zagreb

DS

Prisutni su uživali u defileu DS modela, francuskim delicijama, vatrometu i koncertu. Defile DS modela predvodio je DS 21, na čijem je nasljeđu sazdan brend DS Automobiles. Uslijedio je DS3 Crossback, DS 4, DS 9 i novi DS 7 koji je premijerno predstavljen prisutnima.

Novi DS 7 spoj je elegancije i tehničke stručnosti čiji su detalji inspirirani svijetom visoke mode. Odlikuje se udobnošću bez premca i elektrificiranim pogonskim sklopovima snage do 360 KS. Početkom iduće godine lansira se na hrvatsko tržište.

image

DS Store Zagreb

DS

Brend DS Automobiles, jedini brend rođen u Parizu, nosi vrijednosti izvrsnosti, znanja i umijeća francuskog luksuza. DS vozila posebno su osmišljena za tehnološki osviještene kupce koji žele izraziti svoju osobnost, individualizam i avangardan dizajn. DS modeli spajaju prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:14