AKTUALNO

OBJAVLJENA CIJENA ZA ALFA ROMEO GIULIJU GTA! Ponuđen i set naljepnica za personalizaciju po uzoru na povijesne trkaće GTA 1300 Junior i Sprint GTA

 
 Alfa Romeo

Alfa Romeo je objavio je cijene i dodatne detalje za ograničeno izdanje modela Giulia GTA: ako ste zainteresirani, u Italiji će vam jurilicu iz Milana dostaviti ispred kuće za 175.000 eura do registracije.

Ako se odlučite za verziju GTAm, to će vas stajati dodatnih 5000 eura ili ukupno 180.000 eura. Pritom treba imati na umu da će s traka sići tek 500 primjeraka modela GTA (uključujući i GTAm), a svi primjerci su pritom numerirani i certificirani.

Nadalje, kupci će moći birati između tri boje za svoj primjerak - GTA crvena, Trofeo bijela te Montreal zelena. Talijani su ponudili i nekoliko modernih interpretacija klasičnih boja po uzoru na povijesne trkaće Alfe GTA.

Na primjer, svoju Giuliju GTA možete naručiti sa žutim prednjim krajem što podsjeća na pobjednika Europskog prvenstva u turističkim automobilima (ETCC) iz 1971. godine. Također se možete odlučiti za boje poput onog sa Sprint GTA (1965. -1968.) ili modela GTA 1300 Junior.

"Neke od najreprezentativnijih i najpoznatijih kombinacija boja uključuju one u oker, bijeloj i crvenoj i žutoj boji. Oker podsjeća na 1750 GTAm u kojem je 1970. godine Toine Hezemans pobijedio na ETCC-u, dok su "Biscione" na poklopcu motora i linije na njegovim bočnim stranama s modela GTA 1300 Junior" stoji u priopćenju kuće iz Milana.

Kako bi bilo sve još šarenije, tu je i izbor boja za kočnice, zaštitni kavez, sigurnosne pojaseve i proševi sjedala.

Usto svi kupci će imati poseban tretman pri upoznavanju svog novog automobila kao i opciju da automobil preuzmu osobno u radionice Autodelta u Baloccu.

Ostalo je poznato: Giulia GTA raspolaže s 540 KS koliko ispucava njen 2,9-litreni Bi-Turbo V6 motor što je za 30 KS više od obične Giulije Quadrifoglio uz još sportskiji "set-up" ovjesa, olakšanu karoseriju te dodatke u obliku karbonskih elemenata na karoseriji...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 01:14