AKCIJA U HYUNDAIJU

ODLIČNA PONUDA ZA DOMAĆE KUPCE: Hyundai Tucson 1.7 CRDi uz troškove registracije te obvezno i kasko osiguranje već od 165.990 kuna

Posebna ponuda vrijedi za sve Tucson modele na zalihi i traje do 28.02.2018. ili do isteka zaliha
 Hyundai

Hyundai je za kupce na hrvatskom tržištu pripremio posebnu ponudu za SUV Hyundai Tucson s efikasnim 1.7 dizelskim motorom. U bogatom paketu opreme Style dostupan je već od 165.990 kuna, a u njegovu cijenu uključeni su troškovi registracije te obvezno i kasko osiguranje za prvu godinu osiguranja vozila. Između ostalog u cijenu su uključeni i porez na cestovna motorna vozila, tehnički pregled, prometna dozvola te registarske tablice.

Style paket opreme sadrži automatski klima uređaj, tempomat, stražnje parking senzore, uzdužne krovne nosače, svjeta za maglu i još mnogo toga. Svi zainteresirani kupci na taj način mogu uštediti vrijeme, jer će njihov novi Hyundai Tucson biti spreman po preuzimanju ključa. Posebna ponuda vrijedi u ovlaštenoj Hyundai prodajnoj mreži u Hrvatskoj, odnosi se na sve Tucson modele na zalihi i traje do 28.02.2018. ili do isteka zaliha.

Za sve kupce novih Hyundai vozila tu je jedinstveno 5-godišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže, za bezbrižnu vožnju, uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenog roka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2023 10:23