PRVE SLUŽBENE SLIKE

Ofenziva Hyundai modela se nastavlja: ovo je osvježeni i30 N koji će dolaziti i sa automatikom!

Velika novost koja je potvrđena jest novi N DCT 8-stupanjski automatski mjenjač sa dvostrukom spojkom
Hyundai i30 N
 Hyundai

U posljednjih nekoliko tjedana u Hyundaiju se naveliko radi, pa su tako nakon osvježene Kone i potpuno novog Tucsona koji je oduševio neobičnim i hrabrim dizajnom sada došao red na predstavljanje osvježene verzije modela i30 N! Za početak su objavljene prve slike i nekoliko ključnih podataka. Vizualno se ističe novim svjetlosnim potpisom kakav smo već vidjeli kod standardnog redizajniranog i30 modela koji je debitirao u ožujku ove godine. Naravno, N izvedba pritom ima kudikamo agresivnije oblikovane branike, nove baplatke, proširene blatobrane i novi difuzor sa još većim nastavcima ispušnog sustava. A kada smo kod ispušnog sustava - s nestrpljenjem čekamo čuti kako zvuči uz nove propise i nadamo se da će pucanja u N načinu rada i dalje biti prisutna.

image
Hyundai i30 N
Hyundai

Velika novost koja je potvrđena jest novi N DCT 8-stupanjski automatski mjenjač sa dvostrukom spojkom koji će pritom imati poseban režim rada "N Power Shift" koji će se uključivati kada vozač koristi više od 90 posto snage automobila.

Snaga bi trebala ostati ista - što znači 275 KS u Performance izvedbi. S nestrpljenjem čekamo nove detalje i dolazak na tržište...

image
Hyundai i30 N
Hyundai
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:44