POČINJE DRIFT SEZONA

OKTANSKI SPEKTAKL U DRIFTU: Croatian Drift Challenge ovaj vikend na Oryx centru za sigurnu vožnju u zagrebačkom Mičevcu

U nedjelju 14.5.2017. održat će se prva utrka sezone "Croatian Drift Challenge" natjecanja, cijena ulaznice za posjetitelje je 40 kuna
 Croatian Drift Challenge

Ovaj vikend, točnije 14.5. u Mičevcu počinje ovogodišnja sezona prestižnog natjecanja pod imenom "Croatian Drift Challenge". Staza je poznata, Oryxov centar za sigurnu vožnju. Kao i svake godine, i ove se pojavljuju novi vozači početnici koji će svoja umijeća pokušati pokazati pred već poznatim imenima hrvatskog drifta (nekolicina hrvatskih vozača natječe se i na prestižnom natjecanju KOE-King of Europe i ostvaruju prestižne rezultate).

Croatian Drift Challenge

Svake godine interes vozača je velik i prijavljuju se iz susjednih zemalja poput Slovenije, Mađarske, Srbije i Austrije što dokazuje kako je drift jedna od najprestižnijih disciplina automobilističkog sporta.

Croatian Drift Challenge

Za gledatelje će biti organizirane popularne DRIFT TAXI vožnje s natjecateljima. Osim u samom natjecanju, natjecatelji će moći uživati u atraktivnim hostesama, nagradnim igrama, izlagačima te hrani i piću. Ulaz je otvoren od 9 sati ujutro, a cijena ulaznice iznosi 40 kuna, dok djeca do 12 godina ne plaćaju ulaz.

Croatian Drift Challenge

Ovako je to izgledalo prošle godine:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:55