AKTUALNO

ONLINE IZDANJE AUTO KLUBA Sada svaka dva tjedna izlazimo i u digitalnom formatu. Poklon INA kartica s 200 kn za dvogodišnju pretplatu na oba izdanja!

 Jakub Gojda / Alamy / Alamy / Pr

Auto klub osim na papiru sad možete pratiti i listajući digitalno izdanje u PDF formatu, dostupno uz pretplatu od 292,50 kn godišnje na portalu e-Kiosk naše izdavačke kuće Hanza media.

U Auto klubu već tri desetljeća donosimo mnoge sadržaje koje zanimaju vozače i automobilske entuzijaste, udubljujemo se u poslovnu stranu autoindustrije, objavljujemo detaljne analize sportskih uspjeha i neuspjeha te izvještavamo s najutjecajnijih automobilskih salona i precizno seciramo nove automobile pišući o njihovim vrlinama i manama.

Sve te sadržaje osim na papiru sad možete pratiti i listajući digitalno izdanje, dostupno uz pretplatu na portalu e-Kiosk naše izdavačke kuće Hanza media.

Baš kao i u slučaju tiskanog izdanja, ondje se svaki drugi petak objavljuje Auto klub u PDF formatu, što je idealna platforma za čitatelje koji ne žive u Hrvatskoj i ne žele danima iščekivati fizičku dostavu svojeg omiljenog automobilističkog časopisa.

Dodatna vrijednost je i što pretplatnici digitalnog izdanja osim novom broju, imaju i 24-satni pristup arhivi Auto kluba od početka 2020. godine.

Također, kako bi ponudili kvalitetno čitateljsko iskustvo osigurali smo oštar i lako čitljiv tekst na zaslonima svih veličina. Pritom smo posebnu pozornost posvetili tome da zadržimo vrhunsku vidljivost i živost pratećih fotografija te ilustracija.

Vjerujemo da ćete uživati u novoj dimenziji Auto kluba, a ako to iz bilo kojeg razloga ne bude slučaj – u što sumnjamo - vrijedi naglasiti da se ugovor o pretplati na daljinu može jednostrano raskinuti u roku od osam radnih dana od prvog dana korištenja online izdanja.

Cijene pretplate kojoj prethodi registracija na portalu e-Kiosk (dostupna isključivo punoljetnim osobama) identične su pretplati na tiskano izdanje.

Godišnja pretplata stoji 292,50 kuna (čime cijena svakog broja Auto kluba pada s redovnih 15 na akcijskih 11,25 kn), dok dvogodišnja pretplata od 585 kuna uz uštedu od 195 kuna u odnosu na redovnu cijenu donosi i poklon karticu INA vrijednosti 200 kuna (bon od 200 kn dobivaju samo pretplatnici s područja Hrvatske.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:55