AKTUALNO

OPET CURI IZ M ODJELA: Ovo su prve slike novih BMW modela X5 M Competition i X6 M Competition

 
 Bimmer Post

Nekako nam se čini kako curenje informacija s BMW M odjela u tvornici više nije slučajno. Naime, gotovo da nema M modela koji nije procurio prije službene premijere. No, pustimo sada tu temu za neki drugi put i okrenimo se ovoj novoj "rundi" fotografija M modela. Ovaj put procurio je novi X5 M (F59), kao i X6 M (F96). Sve se počelo širiti Instagramom, a vrlo brzo slike su našle svoj put i na poznati blog Bimmer Post.

wilcoblok Instagram

U skladu s očekivanjima, X5 M izgleda kudikamo agresivnije i "mišićavije" u odnosu na običnu verziju koja je premijeru imala na salonu u Parizu.

Bimmer Post

Treba napomenuti kako je ovdje riječ o još paprenijoj Competition izvedbi. Ispod poklopca trebao bi se naći poznati 4,4-litreni twin-turbo V8 motor sa 600 KS, odnosno oko 625 KS u Competition izvedbi.

Wilcoblok Instagram

Uz X5 M, procurio je i potpuno novi X6, također u brutalnoj M Competition izvedbi.

Bimmer Post

To je posebno zanimljivo budući da se premijera novog modela X6 tek očekuje kroz koji mjesec, a već imamo prilike vidjeti i M Competition izvedbu. Ipak, kako smo već napomenuli, izgleda da nas to ne treba čuditi budući da su prije nekoliko mjeseci internetom počele kružiti slike modela M8 Competition kojeg službeno još uvijek nismo vidjeli...Je li ovdje riječ o "kontroliranom curenju" informacija ili u BMW-u jednostavno imaju zaposlenika(e) koji ne mogu izdržati bez da slikaju nove modele koje sastavljaju...

wilcoblok Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:51