STRUJOM DO LJUBAVI

'OPROSTITE, IMATE LI MALO STRUJE ZA POSUDITI?' Tesla joj ostala bez energije, no srećom našao se 'moderni princ' s plug-in kako bi nastavila dalje...

 
 Car news China

Iako električna vozila postaju sve učinkovitija, u stvarnosti ostaje anksioznost vezana uz doseg i mogućnost punjenja te druga pitanja poput cijena za električare koje su i s eventualnim poticajima većini, a posebno kod nas, puno previsoke.

No, uz dobrotu pojedinaca ponekad se problemi s dosegom mogu prevladati.

Tako su u Kini snimljene fotografije na kojima se vidi bijeli Tesla Model S koji stoji uz rub ceste nakon što mu je ponestalo struje.

Mladu žena koja je vozila, Tesla je ostavio na cjedilu. Srećom, našla se jedna dobra duša u vremenima kad svatko gleda samo na sebe i svoje probleme. Ljubazni mladić zaustavio se s plug-in hibridom kineske proizvodnje - BYD Song Pro DM i pomoću benzinca,"nafilao" bateriju Tesle.

Car News China javlja kako je taj model BYD-a opremljen 1,5-litrenim motorom s turbopunjačem, kao i električnim motorom i baterijom od 15,7 kWh. Nudi do 80 km električnog dometa, ali i podržava punjenje strujom s vozila na vozilo.

Lokalni mediji pišu da je to u slučaju punjenja Tesle bilo ograničeno na samo 2 kW što znači da je Tesli trebalo 2 sata da prikupi dovoljno električne energije kako bi se dama mogla odvesti do najbližeg Superchargera.

Navodno da je vozač BYD-a imao i drugih nauma, te je vrijeme iskoristio za bolje upoznavanje vozačice, a na jednoj se fotografiji vidi i kako su izmijenili detalje... Tko bi pomislio da bi punjenje strujom Tesle energijom benzinca iz hibrida moglo poslužiti kao osnova za moguću, stvarnu ljubavnu priču?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:31