KAKAV PEH

Osvojio Lamborghini na nagradnoj igri, odmah ga slupao pa poručio hejterima: ‘Vi ste ljubomorni štakori!‘

Mladi Grant Burnett je nakon nesreće, na fotografiju razbijenog Huracana odgovorio da ‘nije njegova krivica‘

Dobitnik Lamborghinija

 Click Competition

24-godišnji Grant Burnett iz Velike Britanije snimljen je kako prska šampanjac na nagradnoj igri Click Competitions nakon što je osvojio Lamborghini Huracan sa srećkom od jedne funte. Ali nedugo nakon slavlja, na internetu su se pojavile glasine da je Grant razbio superautomobil. Vjeruje se da Lamborghini Huracan vrijedi oko 182.000 eura, piše Daily Mail.

Jedna fotografija pokazuje razbijeni prednji kraj, dok druga otkriva oguljene bočne obloge. Grant je na fotografiju razbijenog Lamba odgovorio da "nije njegova krivica", prije nego što je na Facebooku nazvao korisnike koji su se rugali njegovo nesreći "ljubomornim štakorima".

image

Dobitnik Lamborghinija

Click competition

Zaljubljenik u automobile iz škotskog Falkirka objasnio je da se sudar nije dogodio zbog njegove prebrze vožnje, već da je "neka krava" udarila u stražnji dio Huracana zbog čega je izgubio kontrolu. Objavio je fotografiju na kojoj se vidi ogrebotina iznad stražnje lijeve gume kao dokaz.

"‘Nisam kriv za nesreću jer je neka krava udarila u stražnji dio auta zbog čega sam se okrenuo. Fotografija za dokaz svim ljubomornim štakorima". Bilo je i onih koji su na njegovoj strani: "Ne brinite o ljudima koji pričaju. To je čista ljubomora i ne bih se obazirao na to".

Drugi je napisao: "Barem si ti dobro. Nije me briga što ljudi govore. Ljubomora je zeznuta stvar. Ali samo mi je drago da si ti dobro".

Nakon što je osvojio automobil, Grant je rekao: "Ne mogu ni opisati osjećaj, iskreno. To će mi promijeniti život i sada sam u suzama jer nisam mislio da ću ikada voziti tako nešto".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:37