NEVJEROJATNO

Ova Honda CRX s 1,6 milijuna prijeđenih kilometara ima originalni motor i sustav prijenosa!

Možda je ovo odličan podsjetnik da se ne trebate nužno riješiti svog automobila ako je nakupio veći broj kilometara na satu
1991 Honda CRX Si
 Tampa Honda

Strog raspored održavanja vašeg vozila ne jamči njegovu dugovječnost, ali sigurno pri tome pomaže. Ova Honda CRX Si iz 1991. godine na satu ima milijun prijeđenih milja (1,6 milijuna kilometara), a danas se može vidjeti u Hondinom muzeju na Floridi.

image
1991 Honda CRX Si
Tampa Honda

Honda koja je ‘vidjela puta‘ prvi put je izložena 2015. godine, nakon što ga je vlasnik posudio kompaniji. Zelena naljepnica na vjetrobranskom staklu pokazuje broj od 1,002.473 milje, a riječ je o udaljenosti između Zemlje i Mjeseca, pa nazad, i tako dva puta.

image
1991 Honda CRX Si
Tampa Honda

Stara Honda osim izvorne unutrašnjosti još uvijek vozi s originalnim motorom i petstupanjskim ručnim mjenjačem, iako je vlasnik osvježio lak na automobilu prije otprilike osam godina. Riječ je o 1,6-litrenom četverocilindrašu koji je proizvodio 106 KS (78 kW) i 98 Nm okretnog momenta davne 1991. godine.

image
1991 Honda CRX Si
Tampa Honda

Možda je ovo odličan podsjetnik da se ne trebate nužno riješiti svog automobila ako je nakupio veći broj kilometara na satu. Vlasnik navodi kako ne razmišlja o prodaji svog CRX-a, a fotografije zaista dokazuju kako je riječ o besprijekornom automobilu. Zaista, ako brinete o stvarima, one traju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 13:18