VR6 POWER

Ova vlasnica VW Golfa 2 s ubačenim VR6 motorom svaki vikend ‘uništava‘ Nürburgring!

Vlasnica na ruci ima istetoviran broj šasije svog limenog ljubimca, a vozi ga Zelenim paklom kad god se ukaže prilika
Golf 2
 Youtube Screenshot

Malo trkaćih staza nude takvo iskustvo kao Nürburgring Nordschleife. Posljednji video Mishe Charoudina, Youtubera poznatog po svojim videozapisima oko "Zelenog pakla", pokazuje djevojku Kristel koja juri stazom u svojem Volkswagen Golfu 2 sa ubačenim VR6 motorom.

Svoj Golf Kristel je izradila sa prijateljima, i kaže da je otada na Nordschleifeu gotovo svaki vikend. Osim što je u njega ubačen VR6 stroj, unutrašnjost automobila je potpuno ogoljena i ojačana sportskim kavezom. Istinska "petrolheadica" na ruci ima čak istetoviran broj šasije svog limenog ljubimca.

image
Kristel na Nurburgringu
Youtube Screenshot

Poznati Youtuber u videozapisu spominje kako je Kristel jedna od rijetkih žena koja se može pronaći na Nürburgringu. Bez obzira na to, nije je strah stisnuti gas Golfu, koji proizvodi oko 225 konjskih snaga (168 kW). Uspjela je uplašiti i Mishu, koji praktički "živi" na stazi.

Nedavno preminuće Sabine Schmitz ostavilo je ogromnu prazninu ljubiteljima motosporta diljem svijeta. Sabine je bila poznata kao "Kraljica Nürburgringa", a njena ustrajnost i pozitivnost u utrkama ostavili su trajni utjecaj na industriju. Kao dvostruka prvakinja godišnje utrke "24 Hours Nürburgring", dokazala je da žene pripadaju automobilskom sportu.

Jasno je kako nitko neće moći zamijeniti Sabininu energičnost i pozitivnost, ali lijepo je vidjeti Mishu s talentima poput Kristel. Činjenica je da svatko tko može ušutkati Mishu na suvozačevom mjestu – ozbiljno brz i dobar vozač. Možda je baš Kristel sljedeća "Kraljica Nürburgringa".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 01:25