OTKAČENI EV

Ovaj pokretni kontejner za smeće legalan je za promet: ‘Nakon motorizirane šupe ovo mi je najdraži projekt‘

‘Mogu ići na cestu, ali nisam siguran što bi policija mislila o tome. Uglavnom ga vozim na prikolici. To je samo malo zabave‘

Motorizirana kanta za smeće

 SWNS

Kevin Nicks (58), koji je višestruki svjetski rekorder, pretvorio je plavi kontejner za smeće u otkačeno prijevozno sredstvo. Zapravo, kanta je potpuno prikladna za vožnju, ali Nicks kaže da nije baš "siguran što bi policija mislila o tome".

Ovaj 58-godišnjak kaže da je ovaj izum najnoviji na njegovom popisu neobičnih konstrukcija koji uključuje ne samo rekordersku šupu, već i najbrža kolica na svijetu - koja putuju brzinom nešto manjom od 70 km/h. Samozaposleni dizajner i graditelj također je napravio najbrži motorizirani BMX bicikl na svijetu i najduži mobilni skuter na svijetu koji mjeri šest metara.

image

Motorizirana kanta za smeće

SWNS

No unatoč tome što je njegov najnoviji dizajn, motorizirana plava kanta za smeće koja je legalna na cestama, Nicks se još nije odvažio to raditi. Govoreći o dizajnu, 58-godišnjak iz Great Rollrighta u britanskom Oxfordshireu kaže: "Temelji se na skuteru, ima električni motor jer sam jako zelen, iako je plav", piše Daily Mail.

image

Motorizirana kanta za smeće

SWNS

"Mogu ići na cestu, ali nisam siguran što bi policija mislila o tome. Uglavnom ga vozim na prikolici. To je samo malo zabave. Izmami osmijeh ljudima".

Gospodin Nicks pokrenuo je posao popravka mobilnih skutera baveći se prodajom i popravcima, ali njegovo zanimanje za inženjering počelo je prije mnogo godina s legićima. "Uvijek sam gradio stvari. Imam li komad papira na kojem piše da sam inženjer. Ali jesam li izgradio stvari koje nitko drugi nikada prije nije napravio, da, jesam".

Međutim, kreator je priznao da ljudi ne vide uvijek smiješnu stranu njegovih izuma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 07:59