AKTUALNO

Ovo je Dacia Duster Extreme: Prašinar je s novom opremom postao šminker i ima dobru cijenu

Naziv posebnog paketa opreme sugerira veće mogućnosti na terenu s puno šminkerskih detalja i bogatije opreme

Dacia Duster Extreme

 Dacia

Dacia Duster je odlično prihvaćen na hrvatskom, ali i većini europskih tržišta, pa kad je već tako zašto ne prodaju još malo gurnuti prema naprijed i dodatno ispeglati imidž Dustera kao izdržljivog i funkcionalnog, a izgledom privlačnog SUV automobila koji možda nema najbolje materijale na svijetu, ali je povoljne cijene.

image

Dacia Duster Extreme

Dacia

Zamišljeno je i učinjeno i Duster je osvanuo u moderno dekoriranoj opremi Extreme, temeljenoj na dosad najbogatijoj Prestige, s aluminijskim felgama, automatskom klimom, multimedijom s navigacijom… O čemu se radi? Ukratko, karoserija je protkana narančastim umecima na masci motora, kućištima retrovizora, krovnim nosačima i petim vratima, a Extreme verziju krase i crni polirani aluminijski naplatci.

image

Dacia Duster Extreme

Dacia

Narančasti detalji dominiraju i u unutrašnjosti: presvlake sjedala naglašene su narančastim šavovima, a umecima u boji popularnog zimskog voća ukrašeni su i otvori ventilacije, središnji naslon za ruke, obloge vrata i podnožje središnje konzole. U serijsku opremu ulaze i kamera za prikaz pozicije auta iz više kuteva, dodatni USB priključci i keyless kartica.

image

Dacia Duster Extreme

Dacia

Nova izvedba već se može naručiti i u hrvatskim prodajnim salonima. S početnim turbobenzincem 1.0 TCe (100 KS) i tvorničkim LPG sustavom cijena je 136.900 kuna, tko se odluči za jači 1.3 TCe (150 KS) s automatskim EDC mjenjačem treba imati 169.400 kuna, dok dizelski 1.5 Blue dCi s ručnim mjenjačem i 4x4 pogonom košta 175.400 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 10:58