NEVJEROJATAN SLUČAJ

Ovo je ludost: evo zbog čega je ova prodajna predstavnica u Hondinom salonu dobila otkaz

Incident se dogodio u salonu Honde u Kanadi, a da stvar bude gora - Caitlin je istu odjeću nosila na razgovoru za spomenuti posao...
Caitlin Bernier Facebook
 Facebook

U današnjem svijetu velik broj poslova može se obavljati iz kuće, a to je prisilno otkrio i velik broj poslodavaca i direktora koji su uslijed pandemije koronavirusa svoje zaposlenike morali "premjestiti" iz ureda u svoje domove. Ipak, neki poslovi zahtijevaju fizički dolazak zaposlenika, a među njima je i posao prodajnih savjetnika u salonu. Među njima je i Caitlin Bernier iz Kanade koja je 11. rujna ove godine došla na posao ni ne sluteći da će joj to biti zadnji dan u radnom odnosu.

Pritom je obukla uska bijelu majicu, a odmah po dolasku u salon prišla joj je kolegica i zamolila da se vrati kući i odjene odjeću koja je "primjerenija" i koja neće uznemiravati muške kolege. Ona je to odbila dodavši kako je upravo na razgovoru za posao na kojem je i dobila isti imala spomenutu kombinaciju. Uz to, odlazak doma značio bi propuštanje prilika za prodaju i samim time manju plaću.

Uslijedio je razgovor s kolegicom iz ljudskih resursa koja nije ustvrdila ništa neprimjereno po pitanju njene odjeće. Ipak, napomenula je da za potvrdu treba pričekati direktora salona. Njega nije bilo satima, a Caitlin je zatim odlučila otići ranije doma budući da su je svi muški kolege u čudu gledali nakon što je odbila promijeniti svoju odjeću.

Uslijedio je šok - direktor joj se javio i rekao joj da je otpuštena! Zatim je odlučila svoju odjevnu kombinaciju i cijelu priču podijeliti na Facebooku, a ostaje za vidjeti kako će se cijela priča na kraju završiti budući da je odlučila pravdu potražiti na sudu, a uz to je spomenula i ime salona - Alberta Honda u Edmontonu koji bi mogao završiti na meti kritika svih koji se ne slažu s ovom odlukom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. srpanj 2024 07:52