PROCURILE FOTOGRAFIJE

Ovo je novi BMW M5 kojem je premijera zakazana za kraj tjedna

Ispod poklopca se nalazi poznati 4,4-litreni V8 Twin-turbo stroj od 600 KS i 750 Nm najvećeg okretnog momenta
BNW M5 2021.
 Instagram wilcoblok

Na društvenim mrežama, točnije Instagram profilu korisnika "wilcoblok" procurila je službena fotografija novog BMW-a M5 s osvježenim izgledom poput ostalih modela Serije 5. S prepoznatljivim uskim laserskim svjetlima, većim otvorima za hlađenje u braniku te općenito mišićavijim nastupom, novi M5 po svemu, sasvim očekivano, daje do znanja kako je riječ o pravoj zvijeri s M potpisom.
Promjene u unutrašnjosti vjerojatno će biti skromnije, ali bi mogle uključivati ​​novi upravljač, poboljšane sustave pomoći vozaču i ažurirani sustav infotainmenta koji bi trebao imati kompatibilnost s Android Autom.

Ispod poklopca se nalazi poznati 4,4-litreni V8 Twin-turbo stroj od 600 KS i 750 Nm najvećeg okretnog momenta uparen s 8-stupanjskom automatikom koji snagu šalje na sve kotače s aktivnim M diferencijalom.

S obzirom na tek optičke vanjske promjene, novi će model baš poput prethodnika do 100 km/h startati za 3,4 sekunde i s opcijski M Driver paketom voziti do maksimalnih 305 km/h. Za one još zahtjevnije, tu je M5 Competition izvedba od 625 KS i 750 Nm koja stotku hvata za tek 3,3 sekunde... Svi detalji kao i fotografije i video bit će objavljeni krajem tjedna...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:37