Isporuka iz pakla

Ovo je rekorder: Razbio novi Volkswagen samo dva metra nakon izlaska iz auto salona!

Zastupništvo VW-a u Indiji bilo je mjesto incidenta u kojem je razbijen novi VW Virtus, limuzina s četiri vrata za lokalno tržište

Screenshot incidenta

 RushLane

Zamislite ovo - sunčan je dan, a vi preuzimate svoj potpuno novi automobil. Ali za nekoliko minuta, prednji dio je smrskan i auto leži dijagonalno na cesti. To je upravo ono što se dogodilo kupcu automobila u Indiji, koji je preuzeo novi sjajni automobil ispred salona.

image

Screenshot incidenta

RushLane

Zastupništvo Volkswagena u Rajahmundryju u Indiji, naime, bilo je mjesto dramatičnog incidenta u kojem je razbijen novi zlatni Virtus - pristupačna limuzina s četiri vrata za tržišta u razvoju poput Indije.

Nažalost, novi je automobil izgubio svoj sjaj samo nekoliko trenutaka nakon što je napustio salon, nakon što je pao s povišenog zidića salona dva metra na obližnju ulicu.

Unatoč težini pada, šteta na VW Virtusu nije velika kao što se moglo očekivati. Međutim, automobil će trebati novi prednji branik i neke komponente ovjesa. Fotografije sugeriraju da se zračni jastuci nisu aktivirali.

image

Screenshot incidenta

RushLane

RushLane, koji je izvijestio o incidentu, izrazio je zabrinutost oko lakoće dobivanja vozačke dozvole u Indiji.

Budući da mnogim mladim vozačima nedostaje odgovarajuća obuka i iskustvo, ovakve su nesreće tamo nažalost prečeste. Iako se nadamo da je vozač VW Virtusa bio vezan sigurnosnim pojasom i izbjegao ozljede, također je moguće da je automobil bio prazan u trenutku nesreće, ako je netko zaboravio pravilno zategnuti ručnu kočnicu.

image

Screenshot incidenta

RushLane

Nesretni VW izvučen je dizalicom uz pomoć prolaznika. Nadajmo se da će osiguranje pokriti troškove popravaka i da će novi vlasnik sigurno uživati na cesti još mnogo kilometara bez daljnjih problema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:40