AKTUALNO

Ovo je Renault Megane Conquest koji coupe SUV šminkersku formu čini dostupnu širem krugu kupaca

Prostrani putnički i prtljažni prostor potvrđuju da je Renault Megane Conquest namijenjen i obiteljima
Renault Megane Conquest
 Renault

Dosad rezerviran za tržište Rusije, Renaultov coupé SUV atletskih linija i dinamičnog karaktera stiže i na europsko tržište opremljen naprednom tehnologijom, pokretan E-TECH hibridom i s novom inačicom R.S. Line koja mu daje još upečatljiviji i dinamičniji dizajn.

image
Renault Megane Conquest
Renault

Premda novi elegantan crossover kao i drugdje i u Europi stiže pod nazivom Akrana, na tržište Hrvatske, Slovenije, BiH i Srbije dolazi pod nazivom Megane Conquest. Baš poput novih modela Clio i Captur i novi Megane Conquest postavljen je na modularnu CMF-B platformu, a po pitanju izgleda spajanjem fluidnosti, elegancije i robusnosti novi Renault ruši konvencije tržišta SUV-ova u Europi.

image
Renault Megane Conquest
Renault

Radi se o novosti u svijetu proizvođača automobila, a ovaj novi model, koji zaokružuje Renaultovu paletu kompaktnih automobila (Mégane, Kadjar i Scénic) svoje mjesto pod suncem traži na tržištu SUV-ova koje bilježi rast diljem svijeta. S dužinom od 4,57 metara pozicionira se između Kadjara i Koleosa,no zahvaljujući svojem stilu i niskom krovu izgleda bitno sportskije od spomenutog dvojca.

Prostrani putnički i prtljažni prostor potvrđuju da je Renault Megane Conquest  namijenjen i obiteljima. Uz dva digitalna zaslona, među najvećima u klasi, vozačko mjesto opremljeno je bogatom tehnologijom koja stavlja naglasak na kvalitetu i udobnost.

image
Renault Megane Conquest
Renault

Novi Renault Megane Conquest pokreću novi hibridni motori koji čine jedinstvenu ponudu u segmentu. E-TECH hibrid snage 140 KS te 1,3-litreni TCe 140 i TCe 160 s 12 V mikrohibridnim pogonom. Tehnologija E-TECH hibrida, koji već pokreću Clio, Captur i Mégane, Renaultova je inovacija nastala na temelju iskustva stečenog na električnim vozilima i bolidima Formule 1, a tijekom čijeg je razvoja prijavljeno 150 patenata.

image
Renault Megane Conquest
Renault

Predstavljanje novog Renaulta Megane Conquest održat će se u prvoj polovici 2021. godine kada će biti poznati i svi detalji kao i cijene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. listopad 2020 07:54