FOTO

Ovo još nismo vidjeli: U španjolskoj zračnoj luci Renault Clio završio pod Boeingom 737

Iako se čini da je šteta na donjoj strnai zrakoplova mala, navodno je on odvezen u pogon za održavanje radi detaljnog pregleda

Screenshot incidenta

 Twitter Screenshot

Prilično neobična nesreća dogodila se u zračnoj luci Alicante u Španjolskoj. Naime, Renault Clio završio je pod zrakoplovom Boeing 737 tvrtke Ryanair. Na sreću, nitko nije ozlijeđen, a nema ni ozbiljne materijalne štete.

Fotografije incidenta je na Twitteru objavio pilot instruktor i istražitelj zrakoplovne kompanije Ivan Castro Palacios, a prema objavi, sve se dogodilo 12. travnja. Prema ovjesu automobila, čini se da je bijeli Clio zapeo ispod aviona nakon što je krovom udario u donju stranu trupa.

Vozilo pripada kopnenim snagama (Ground Force), i prema AirLiveu, vozač je prilikom parkiranja zaboravio povući ručnu kočnicu. Zbog toga se Renault bez vozača otkotrljao prema parkiranom zrakoplovu i sve je ovo dobilo nesretni ishod. Na sreću, u trenutku sudara u zrakoplovu također nije bilo putnika.

image

Screenshot incidenta

Twitter Screenshot

Iako se čini da je kozmetička šteta na donjoj strani zrakoplova mala, navodno je on odvezen u pogon za održavanje radi detaljnog pregleda. Nakon što su se stručnjaci uvjerili da je sve u redu, Ryainairov Boeing 737-800 je krenuo na put s 90-minutnim zakašnjenjem, leteći iz Alicantea u Španjolskoj do Manchestera u Velikoj Britaniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:16