TUNING IZ PAKLA

Ovo još niste vidjeli: Netko je ‘preuredio‘ Mercedes S-klasu u ‘Brabus Maybach AMG 6.3 900 V12‘

Kao ‘šećer na kraju‘ tu je registarska oznaka koja nadoknađuje za sav ovaj užas, no možda biste trebali pogledati sami.

Mercedes-Maybach S63 Brabus

 TikTok Screenshot

Mercedes S-klase oduvijek je plijenio diskretnim luksuzom, ali jedan vlasnik definitivno se s tim ne slaže. jedan je korisnik TikTok-a naletio je na ovaj modificirani primjerak na parkingu, i zaista, teško je znati odakle početi.

Model je opremljen maskom s natpisom "S MAY BACH" s vjerojatno najružnijom trokrakom zvijezdom na svijetu. Odmah iznad njega je još jedan Maybach ukras, kao i nekoliko "AMG" oznaka.

image

Mercedes-Maybach S63 Brabus

TikTok Screenshot

Govoreći o oznakama, prednji blatobrani opremljeni su natpisima "V12", "900", "6.3" i "AMG". Nismo sigurni radi li Maybach na raketno gorivo, ali tu je i jedna oznaka "Rocket" na stražnjim stupovima, kao i još nekoliko spomenutih oznaka na prtljažniku kako biste bili sigurni o kojoj izvedbi je riječ, bez obzira s koje strane gledate automobil.

Ludilu tu nije kraj jer je automobil opremljen kromiranim poklopcima retrovizora i poklopcem spremnika goriva od istog materijala. Čini se da je netko zaista imao veliki račun na eBayu.

image

Mercedes-Maybach S63 Brabus

TikTok Screenshot

Zatim su tu aftermarket naplatci sa žutim i zelenim detaljima. No sve se to čini relativno "pitomo" pored 12 vrhova ispušnog sustava, od kojih većina vjerojatno ni ne vodi do ispušnog sustava. Osim lažnih cijevi s bočnim izlazom, model je opremljen četverostrukim ispušnim sustavom postavljenim u sredini.

Konačno, kao "šećer na kraju" tu je registarska oznaka koja nadoknađuje za sav ovaj užas, no možda biste trebali pogledati sami. Nismo sigurni kako su mu uopće izdali tu registraciju, no vlasnik barem ima smisla za humor. Međutim, čini se da novac ne kupuje ukus. Video možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:57