PRVE SLIKE

Papreni MINI John Cooper Works GP dobiva i potpuno električnu izvedbu!

Pretpostavlja se da će električna verzija brojati više od 306 KS koliko ima benzinac...
električni JCW
 MINI

Prije nekoliko tjedana špijunski su fotografi uhvatili MINI JCW GP3 pod kamuflažnom folijom, a s obzirom da je riječ o modelu koji je već stigao na tržište mnogima je bilo nejasno o čemu je riječ, no odgovor je bio jasan pogledom na stražnji kraj na kojem se ispod difuzora nije nazirala ispušna cijev.

image
električni JCW
MINI

Mnogi su shvatili da je riječ o električnoj izvedbi perjanice ponude MINI John Cooper Works modela, a sada je došla i službena potvrda od strane Minija. Naime, objavljene su prve slike i detalji ovog modela. Pritom model na slikama očekivano ima maskirnu foliju, a očekuje se kako će električni GP3 imati nešto drugačiji vizualni nastup što uključuje drugačije boje s naglaskom na žute detalje kakve ima i "slabiji brat" MINI Cooper SE.

image
električni JCW
MINI

Zasad znamo da je ovdje, kako u Miniju ističu, riječ o konceptu, a vjerujemo kako će isti kroz neko vrijeme postati i serijski model. Ostaje za vidjeti kakve će biti brojke po pitanju snage, no ne sumnjamo kako će u Miniju električnoj izvedbi dati još više KS od benzinske, što znači da bi brojka mogla biti preko 306 KS!

image
električni JCW
MINI

U svakom slučaju, s nestrpljenjem čekamo daljnje informacije vezane uz električni GP3!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:45