DOSTAVNA I PUTNIČKA IZVEDBA

PEUGEOT PARTNER Dizajnerski i tehnološki napredak

Dotjerana obitelj Partner u Hrvatsku stiže na ljeto sa sedam motora u ponudi

Peugeot je predstavio dizajnerski i tehnološki unaprijeđenu obitelj Partner. Uz novu prednju masku i odbojnik te drugačiji oblik svjetala, dostavna i putnička izvedba (Tepee) izgledaju robusnije no prije.

Promjene su zahvatile i unutrašnjost gdje su korišteni kvalitetniji materijali te novi tehnološki elementi poput 7-inčnog ekrana na armaturi i sustava povezivanja pametnih telefona s automobilom. Od sigurnosnih pomagala tu su Active City Brake sustav automatskog parkiranja (zaustavlja vozilo pri brzini do 30km/h), kamera za vožnju unatrag, parkirni senzori te sustav Grip Control za pojačano prianjanje na podlogu.

Putnički Partner dostupan je u izvedbama sa pet ili sedam sjedala, s tri u drugom i dva u trećem redu koji se po potrebi mogu izvaditi. Ovisno o željama, obujam slobodnog prostora kreće se između 675 i 3000 litara.

U ponudi se nalazi sedam motora, benzinskih (VTi) i dizelskih (BlueHDi) u rasponu snage od 75-120 KS. Prema tvorničkim podacima, motori u prosjeku troše 15 posto manje goriva u odnosu na aktualne.

Prodaja novog Partnera na domaćem tržištu počinje u mjesecu lipnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 09:01