COOL

PLAKAT TOYOTE SUPRE IZ 1993. GODINE I DALJE STOJI UZ AUTOCESTU - kako je to moguće? Evo cijele priče, zanimljiva je...

 
 Instragram

Na autocesti 101 pored San Francsca moguće je vidjeti "jumbo" plakat na kojem je rekalama Toyote i to za Supru iz 1993. godine! Kako to da 27 godina stara reklama i dalje "prkosi" vremenu i privlači brojne poglede? Ako mislite da je riječ o marketinškom potezu Toyote da stavi reklamu za stari automobil kako bi zapravo promovirali novu Supru - ne, to nije slučaj (iako bi, moramo priznati, takav scenarij bio zanimljiv).

Priča je kudikamo drugačija - naime plakat Supre tamo je -pukim slučajem i morate imate puno sreće da ga uočite. Naime, kako navodi TheDrive koji je kontaktirao vlasnika oglasnog prostora, priča je sljedeća: prije su se plakati crtali ručno, a sve se naravno promijenilo i uskoro je krenulo ljepljenje plakata kakve danas znamo (a danas plakati zamjenjuju digitalni zasloni). Upravo je plakat Supre iz 1993. godine bio zadnji koji je "nacrtan", a umjesto da troše novac i resurse na novo farbanje, vlasnici oglasnog prostora odlučili su lijepiti plakate upravo preko Supre. To znači da svaki put kada nova kompanija zakupi prostor, radnici miču stari i lijepe novi plakat. U tih 2 sata moguće je vidjeti Supru i upravo je tada "okinuta" fotografija koja kruži internetom.

Pritom Bob Schmitt iz CCO Regionala koji posjeduju prostor navodi kako se se spomenuti radovi izvode svaki put u različito vrijeme i u različitim vremenskim periodima, pa treba imati i dosta sreće za uhvatiti Supru...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:12