OSVJEŽILA KABINU

‘Podvalili su mi u dućanu‘! Kupila krivi sprej za čišćenje pa iskasapila cijeli auto

Majka se pravdala da su joj podvalili sprej na kojem je bila fotografija unutrašnjosti automobila
 TikTok/@thecantwells

Kako uništiti unutrašnjost automobila u samo par sekundi? Odgovor na to pitanje ima jedna majka iz Australije koja je svojim kćerima Jayde i Greti htjela uljepšati automobil.

‘Raskol‘ u obitelji Couldwell dogodio se kada je majka umjesto spreja za čišćenje kupila sprej bijele boje s kojim je iskasapila unutrašnjost automobila.

Dok su je vlastite kćeri vrijeđale da im je ‘totalno sj*bala auto‘, majka se pravdala da su joj podvalili krivi sprej na kojem je bila fotografija unutrašnjosti automobila.

image
TikTok/@thecantwells

Sudeći prema fotografiji, njezin argument stoji, ali nikome nije jasno zašto je nakon prvih vrata nastavila uništavati kompletnu unutrašnjost.

image
TikTok/@thecantwells

Cure su na Tik-Toku podijelile video kojeg je pogledalo gotovo tri milijuna ljudi, a komentari na račun majke samo su stizali.

@thecantwells When mum thinks spray paint is vinyl cleaner…. ??? She got every nook and cranny! #fyp #foryoupage #australiatiktok #mumsoftiktok #carsontiktok #straya #oops ♬ Boy‘s a liar Pt. 2 - PinkPantheress & Ice Spice

‘Dajte ženi crni sprej, neka prefarba bijelu boju i sve će biti ok‘, ‘Na spreju piše - novi izgled - dobila je što je tražila‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:00