NA PRODAJU

Pogledajte koliko košta rabljeni Aston Martin kojeg se i James Bond srami

Model koji je nastao u suradnji sa Toyotom nikad nije bio prerjerano popularan, pa je tako proizvedeno tek 300 primjeraka...
Aston Martin Cygnet
 astonmartinworks.com

Aston Martin Cygnet oduvijek je odudarao od ostatka ponude britanskog proizvođača. Najmanji Aston Martin ikad proizveden predstavljen je 2011. godine, a nikad nije postao pretjerano popularan, prije svega zbog paprene cijene i prilično slabe uporabljivosti (znamo - nisu ni drugi Aston Martin modeli kraljevi praktičnosti - ali zato donose premium nastup i mame poglede na ulici, što se ne može reći za Cygnet kojeg će pogledati znalci koji su jednostavno znatiželjni i koriste priliku za razgledati model koji će rijetko vidjeti na ulici). Pišemo rijetko zato što je od planiranih 4000 primjeraka na kraju proizvedeno tek oko 300 komada.

image
Aston Martin Cygnet
astonmartinworks.com

A čini se kako ovaj neobični model koji se pritom bazira na Toyoti IQ dosta dobro i drži cijenu. Naime, jedan primjerak trenutno se prodaje u Aston Martin salonu u Buckinghamshireu u Velikoj Britaniji, a cijena mu je paprena - čak 36,950 funti.

image
Aston Martin Cygnet
astonmartinworks.com

Na brojčaniku stoji niskih 19,312 km (odnosno, 12 tisuća milja). Primjerak je lakiran u Tungsten srebrnu boju, dok se u unutrašnjosti ističu smeđa sjedala. Ispod poklopca nema iznenađenja pa tako ovaj model pogoni 1,3-litreni četverocilindraš snage 98 KS. S obzirom na ove specifikacije, cijena je uistinu paprena. Mislite li da će se pronaći kupac? 

image
Aston Martin Cygnet
astonmartinworks.com
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. studeni 2020 20:13