PRANJE? NE, HVALA

Policija kaznila vlasnika najprljavijeg auta na svijetu: ‘Pa dobro, nije baš tako zmazan‘

Smeće je dosegnulo visinu ramena na suvozačevoj strani i razlijevalo se po automobilu

Policijska fotografija kabine

 Polizei Mecklenburg-Vorpommern/ Facebook

Policija u njemačkom Neubrandenburgu objavila je fotografiju najprljavijeg automobila na svijetu. Prilikom prošlotjedne rutinske provjere 68-godišnjeg vozača, policijski službenici ostali su u šoku.

Njegov Volkswagen Caddy bio je natrpan nevjerojatnom količinom smeća koje je doslovno ispadalo kroz prozor. Ostaci hrane, plastične čaše i boce, limenke, opušci... Na fotografiji se vidi da je smeće dosegnulo visinu ramena na suvozačevoj strani i razlijevalo se po automobilu.

Onaj tko voli smeće - bio bi u raju.

image

Policijska fotografija kabine

Polizei Mecklenburg-Vorpommern/ Facebook

Diana Krueger, glasnogovornica policijske postaje Neubrandenburg objasnila je što su zatekli u automobilu: ‘Tijekom provjere 68-godišnjeg vozača, službenici su otkrili da je cijeli prtljažni prostor prepun smeća.

Isto tako, cijela putnička kabina bila je puna opušaka, povratnih boca, papira, plastike... Jedino je vozačko sjedalo bilo slobodno, a vozač je sjedio ‘zalijepljen‘ za upravljač jer nije mogao pomaknuti sjedalo od gomile smeća. Čudio se zašto su ga uopće zaustavili.

Iz automobila smo izbacili tri velike pune vreće smeća. Policajci su vozača otpratili do njegove kuće, a dobio je i kaznu od 80 eura‘ - stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:23