ISPORUKA ODMAH

Posebna ponuda iz Citroën za C3, SUV C3 Aircross i C5 Aircross za rujan s uštedama od 40.000 kn

Veliki SUV model Citroën C5 Aircross u ponudi je od 179.900 kuna, a dolazi s metalik bojom, 12,3 inčnim ekranom multimedije...
Citroen C3
 Citroen

Citroën je za rujan pripremio posebnu ponudu za bogato opremljena osobna vozila Citroën C3, SUV C3 Aircross i C5 Aircross s uštedom i do 40.000 kuna pri kupnji, 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja. Vozila su dostupna za isporuku odmah, odnosno do rasprodaje zaliha.

Tako je gradski C3 u ponudi s cijenom već od 89.900 kuna, a oprema uključuje klima uređaj, audio sustav - USB - BlueTooth, regulator/limitator brzine, multifunkcijski upravljač i još dodataka. U ponudi je i gradski SUV Citroën C3 Aircross s cijenom od 119.900 kuna. Oprema uključuje 7 inčni ekran multimedije, parking senzore, dvobojnu karoseriju, električne preklopive retrovizore...

image
Citroen C5 Aircross

Veliki SUV model Citroën C5 Aircross u ponudi je od 179.900 kuna, a dolazi s metalik bojom, 12,3 inčnim digitalnim ekranom multimedije, alu naplatcima od 17 cola, parking senzorima i još puno dodataka.
Na sva tri spomenuta modela kod kupnje Citroën osigurava 5 godina jamstva i 5 godina servisiranja kao poklon za sve fizičke osobe i male tvrtke, a vrijedi bez obzira na način financiranja.
Također, sve fizičke i pravne osobe pri kupnji navedenih vozila na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti "Citroën zauvijek", koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:48