JURILICA AGENTA 007

POSTANITE JAMES BOND: Aston Martin Vanquish Daniela Craiga ide na aukciju, očekivana cijena 480 tisuća eura!

 Christie's Images Ltd

Prva asocijacija na Aston Martini većini ljudi je James Bond, budući da se tajni agent u većini nastavaka našao za upravljačem britanskog superautomobila (veza Bonda i Aston Martina traje već preko 50 godina, a sve je počelo 1964. godine kada je Bond vozio DB5). A sada će na aukciji biti ponuđen Aston Martin Daniela Craiga koji se proslavio ulogama Bonda u posljednja četiri nastavka sage o ovom britanskom špijunu.

Iz aukcijske kuće Christie's jučer su objavili kako će se na aukciji naći Craigov Aston Martin Vanquish iz 2014. godine kojeg je britanski glumac dobio na poklon od Aston Martina povodom obilježavanja 100 godina marke. Za tu je priliku izrađeno samo 100 primjeraka, a ne moramo ni napominjati da "Bondov" primjerak nosi broj 007. Karoserija je lakirana u "midnight" tamno plavu boju, dok interijer krasi crna koža. Kako navode iz aukcijske kuće, Craig je veliki obožavatelj tamnih boja pa se zato odlučio na ovu kombinaciju, a mi moramo priznati kako ova kombinacija izgleda elegantno i otmjeno. Očekuje se da će budući vlasnik morati keširati između 320 i 480 tisuća eura!

Sav prihod ići će u dobrotvorne svrhe, točnije humanitarnoj organizaciji koja pomaže neprivilegiranoj djeci. Automobil će biti izložen u izložbenom prostoru aukcijske kuće Christie's u Los Angelesu do ožujka, nakon čega ide u New York gdje će 20. travnja biti održana spomenuta aukcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:34