VOZAČKA POSLASTICA

Prava zvjerka: procurile slike i detalji novog Mercedesa AMG GT Black Series sa 710 KS!

Službena premijera očekuje se uskoro, a osim slika dostupan je i podatak da novom Black Series modelu za krug po Ringu treba tek 6 minuta i 58 sekundi!
AMG GT Black Series
 Instagram

Mercedes ima zanimljivu politiku kada su u pitanju modeli, a čini se kako je cilj ponuditi što više izvedbi i zadovoljiti svačije potrebe. Jedan od primjera je sportski model AMG GT. On se prije svega nudi u običnoj AMG GT te AMG GT S varijanti. Tu je i izvedba bez krova sa oznakom C u nazivu. Zatim su predstavljene paprene verzije sa oznakom AMG GT R. Kome to nije dovoljno, u ponudi je odnedavno i posebna izvedba AMG-GT Pro koja također dolazi u coupe i kabrio izdanju. Ako ste se već pogubili - ništa čudno. No ono što morate znati jest da je vrh ponude AMG GT Black Series! Oznaka Black Series pritom je svima poznata sa ostalih AMG modela i daje do znanja da je riječ o posebnom monstrumu koji sada možemo i vidjeti u cijelosti! Naime, na Instagramu su procurile slike ovog modela koji očekivano ima dodatne aerodinamične i karbonske dodatke, a kao glavno sredstvo prepoznavanja tu je masivni spojler koji izgleda kao da je preuzet sa GT3 automobila.

Da stvar bude bolja - zahvaljujući stranici Fastabast.com poznati su i tehnički podaci ovog modela. Tako je 4,0-litreni V8 motor pojačan na čak 710 KS uz 850 Nm okretnog momenta! Dovoljno za kultnim Ringom projuri za samo 6 minuta i 58 sekundi!

Službena premijera ovog monstruma očekuje se uskoro...

image
AMG GT Black Series
Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:39