I-COCKPIT

Predstavljena unutrašnjost novog Peugeota 3008: Ovako će izgledati kokpit svih budućih Peugeota

Središnji dio armaturne ploče novi je samostojeći zakrivljeni panoramski zaslon od 21 inča koji spaja digitalnu ploču s instrumentima

Peugeot 3008 i-Cockpit

 Peugeot

Peugeot je otkrio svoj novi panoramski i-Cockpit interijer koji će debitirati u potpuno novom električnom 3008 u rujnu 2023., prije nego što se postupno nađe u cijeloj ponudi.

image

Peugeot 3008 i-Cockpit

Peugeot

Središnji dio armaturne ploče novi je samostojeći zakrivljeni panoramski zaslon od 21 inča koji spaja digitalnu ploču s instrumentima, head-up zaslon i zaslon osjetljiv na dodir u jednu cjelinu. Zaslon je podržan stražnjom nogom i ima LED diodu na bazi za stvaranje "lebdećeg" efekta. Desna strana zakrivljenog zaslona je osjetljiva na dodir i omogućuje pristup infotainmentu, postavkama i kontrolama klime.

image

Peugeot 3008 i-Cockpit

Peugeot

Nadalje, dodatni zaslon osjetljiv na dodir na središnjoj konzoli sadrži prečace "i-Toggles" s 10 prilagodljivih točaka koje zamjenjuju stare prekidače u stilu zrakoplova. Peugeot je zadržao prepoznatljivi upravljač malog promjera s dva kraka i ravnim rubovima, ali nova jedinica ima niz sjajnih kontrola osjetljivih na dodir sa značajkom "taktilnog klika" kako bi se izbjeglo slučajno rukovanje.

image

Peugeot 3008 i-Cockpit

Peugeot

Visoko postavljeni središnji tunel izgleda još futurističnije nego u odlazećem Peugeotu 3008, s dodatnim kontrolama uključujući cilindrični gumb za glasnoću i električnu parkirnu kočnicu. Ručica automatskog mjenjača premještena je na ploču s instrumentima, pored tipke start-stop.

image

Peugeot 3008 i-Cockpit

Peugeot

Ostatak nadzorne ploče izgleda kao evolucija trenutne teme. Ambijentalna rasvjeta u 8 boja iznad "pravih aluminijskih obloga" i visokokvalitetne tkanine stvaraju vrhunski izgled za novi 3008, podržavajući Peugeotov potez na skupljoj razini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:53